• Kelstrupvej 84, 5492 Vissenbjerg
  • skalleboelle-skole@assens.dk

Sulten

Fri fra skole

Der var ikke tålmodighed til at sidde ned og spise knækbrød og banan Der var ikke tålmodighed til at sidde ned og spise knækbrød og banan
Hver eftermiddag får børnene i SFO eftermiddagsmad. I dag var det knækbrød og banan. Det kunne også have været bagt kartoffel, kernemælkskoldskål, snydepizza...
    Ingelise Foxil Jespersen den 01-09-2015
    Borgermøde, tirsdag den 22. september 2015, kl. 19.00 i Skolens Aula.
    Efter de 2 landsbymøder, der blev afholdt i efteråret 2014, afholdes der nu et opfølgende borgermøde, hvor der vil blive orienteret om de tiltag, som der allerede er blevet sat i værk og om de tiltag, som der er planer om at sætte i gang.

Efter orienteringen vil der blive afholdt en stiftende generalforsamling til oprettelse af en borgerforening i Skallebøle.
    Det har bl.a. vist sig, at når der skal søges offentlige tilskud, eller hvis der skal søges tilskud hos fonde, så er det nødvendig tat oprette en borgerforening.
    Men du kan roligt møde op. Der er allerede kandidater til alle poster i en bestyrelse, så der er ingen risiko for at blive valgt til noget, som man ikke ønsker.

Der serveres kaffe og brød.

På Koordinationsgruppens vegne, Otto Greve.
    Jan Christiansen den 28-08-2015
    Uge 35 kort NYT fra skoleleder

Børnehaveklasseleder: Mark er sammen med børnene i børnehaveklassen på ca. halv tid i uge 36 og kommer på fuld tid i uge 37

Forældrekaffe og drop-in: Husk forældrekaffe i SFO og muligheden for lige at vende noget med en lærer eller pædagog tirsdag den 1. september

Bøger til Lions klub: Vi fik forrige skoleår fået skannet alle bøger ud af skolebiblioteket, der ikke havde været lånt gennem de sidste 10 år – og som samtidig blev vurderet til ikke at blive lånt ud igen. Det har været mellem 500 – 700 romaner og faglitteratur – både fra den gamle Bred Skoles bibliotek og fra Skallebølle Skoles bibliotek. Bøgerne bliver forsøgt solgt på loppemarkeder.

Forældremøder: Torsdag den 3. september holder vi forældremøder for 0. – 3. klasse 19 – 21. – Først samlet derefter i klasserne.

Borgermøde: Tirsdag den 22. september holdes der borgermøde i aulaen.

Jan Christiansen den 27-08-2015
    Forældrekaffe og drop-in: Tirsdag den 1. september holder SFO og indskoling forældrekaffe mellem 14.00 og 16.00. Alle forældre på skolen er velkommen. Både pædagoger og lærere vil være til at få i tale (børnene er dog stadig i SFO og enkelte lærere har undervisning til kl. 15.00; Lene og Pia er på kursus).
    Skriv gerne til læreren på forhånd, I gerne vil have et kort møde med. Det er også muligt blot at droppe ind.