• Kelstrupvej 84, 5492 Vissenbjerg
  • skalleboelle-skole@assens.dk

Solformørkelse

Børnehaven var også med da solformørkelsen indtraf i dag fredag d. 20.03.2015.

Børn og voksne i børnehaven ser på solformørkelse Børn og voksne i børnehaven ser på solformørkelse
Her var der stor begejstring blandt børn da de fik lov at se solformørkelsen i dag i børnehaven. Der blev kun anvendt godkendte solformørkelses briller. Der blev snakket meget om sol, måne og hvad det var der skete.
    Jan Erik Jørgensen den 25-03-2015
    Husk skolefesten i morgen aften den 26. marts!
    Se vedlagte
    Ingelise Foxil Jespersen den 25-03-2015
    Musik gør livet større. Bliv medlem af Assens Musikskole.
    Se folder.
    Jan Christiansen den 20-03-2015
    Uge 12 Kort nyt fra Skoleleder:

Lege i frikvarterer. Jes, vores unge mand, er i denne uge begyndt at sætte lege i gang i den lange elevpause kl. 12 mandag og tirsdag. Det er frivilligt for eleverne, om de vil være med til fælleslegene.

Forældremøder i 1. og 2. klasse. Med 8 elever i 1. klasse laver vi med det samme nogle flere læringsfælleskaber med de tilstødende klasser. 1. og 2. klasse skal bl.a. have idræt og billedkunst sammen efter påske. Når vi alligevel er i gang med skemaet, arbejder vi for at imødekomme den øvrige feedback, vi har fået bl.a. m.h.t. engelsk og lektiecafe.

Plan for Skallebølle Skole. Bestyrelsen og ledelsen tager udfordringerne omkring Skallebølle Skole meget alvorligt. Skoleleder Jan Christiansen har ved fællesbestyrelsesmødet den 18 marts fremvist et udkast til en plan for, hvordan vi kan få energien op omkring Skallebølle Skole til gavn for elevernes læring og trivsel.

Værdi for andre. Elever fra 5-6. klasse arbejder med at lave ”Vise-hvordan” videoer i den understøttende undervisning. En gruppe arbejder med toiletadfærd – hvad gør man f. eks. når man kommer til at tage for meget toiletpapir? Det er meningen, at gruppen skal vise videoen til de øvrige klasser, så vi kan have pænere toiletter gennem dagen. Andre grupper arbejder med lege, som kan vises og leges med de mindre børn.

LUSK  Vi har netop fået fat i et skolegårdsspil med indbygget simpel regning og orddannelse. Spillet LUSK er udviklet af 9. klasse elever fra Kolding i samarbejde med elever fra designskolen. Vi glæder os til at prøve det.

Førstehjælp  2 medarbejdere - en fra børnehaven og en fra skolen - er tilmeldt et 12 timers førstehjælpskursus, som de skal på i april. Flere følger efter på førstehjælpskursus, så vi er sikre på, at vi altid har den nyeste viden om førstehjælp i både børnehaven og skolen.