• Kelstrupvej 84, 5492 Vissenbjerg
  • skalleboelle-skole@assens.dk

Bålsuppe i indskolingen

Bålsuppe på tværs af klasser.

Nyhed billede
I sidste uge havde 0., 1. og 2.klasse båldag om formiddagen, hvor der blev snittet grøntsager til en god gang bålsuppe.
    Jan Christiansen den 12-02-2016
    Uge 6 kort NYT fra skoleleder

Møde om ny model – ny dato: 30. marts Mødet med Lance Luscombe den 23. marts er flyttet til den 30. marts. Han vil fortælle om undervisning på tværs af årgange. Lance er skoleleder på den større Smidstrup-Skærup Skole, hvor klasserne ruller, og eleverne i en del af timerne er sammenlæste på tværs af 3 årgange.

Fastelavnsfest: I mandags blev der afholdt fastelavnsfest i Bøllehuset, hvor børn og voksne var udklædte. Blandt børnene var der b. la. den yndigste brud, seje cowboys og Rasmus Klump. Blandt de voksne var der en lyserød gris, en dinosaurus og Darth Vader fra Star Wars

Farvel til Anette: Bøllehuset siger i dag farvel til en god kollega. Anette vil blive savnet af børn og voksne!

Lukkedage På følgende dage er der lukket i Bøllehuset og i Skallebølle skoles SFO i 2016. Der er mulighed for pasning i Vissenbjerg:
    Fredagen efter Kr. himmelfartsdag (6. maj).
    Ugerne 29 – 30 – 31 (perioden 18. juli til 7.august).
    Mellem jul og nytår (27. december til 30. december).

Fremtidens dagtilbud: Bøllehuset er nu i gang med sidste periode af Fremtidens Dagtilbud, hvor kulturelle udtryksformer er på dagsordenen.

Oliver: I uge 7 kommer Oliver på ca. 20 i praktik i Skallebølle SFO

Svend Erik: Fra efter vinterferien i uge 8 siger vi på skole og i SFO goddag til Svend Erik, som er socialpædagog. Svend Erik er hos os i 4 uger.
    Jan Christiansen den 10-02-2016
    Lukkeuger: I uge 29, 30 og 31 - altså fra den 18. juli til den 7. august - har Bøllehuset og skolens SFO lukket. Der tilbydes pasning i lukkeugerne i børnehave i Vissenbjerg og i Vissenbjerg SFO. Lukkeugerne er besluttet af byrådet efter en høring i foråret 2015.
    Jan Christiansen den 05-02-2016
    Uge 5 kort NYT fra skoleleder

Bhkl. går gak: 0. klasse havde øvet et lille dansenummer til morgensamlingen her til morgen. Alle børn (og voksne) forsøgte at følge med så godt de kunne til video, hvor 0. klasse dansede til nummeret.

Bhkl.-1. og 2 lavede bålsuppe i de midterste timer torsdag formiddag. Det var en kold torsdag, så selv om suppen varmede, var det dejligt at komme ind efter et par timer ude.

Lotte: Vi må desværre sige farvel til Lotte Bay før tid. Lotte har været ansat i et årsvikariat på deltid. Hun har imidlertid fået en fast stilling på fuld tid her pr. 1. marts. Vi ærgrer os naturligvis, da Lotte har været faldet godt til på skallebølle Skole. Det har desværre ikke været muligt at tilbyde Lotte en tilsvarende ansættelse.

Møde om ny model: Lance Luscombe vil gerne komme til Skallebølle Skole den 23. marts og fortælle om undervisning på tværs af årgange. Lance er skoleleder på den større Smidstrup-Skærup Skole, hvor klasserne ruller, og eleverne i en del af timerne er sammenlæste på tværs af 3 årgange.