• Kelstrupvej 84, 5492 Vissenbjerg
  • skalleboelle-skole@assens.dk

Morgensang overtaget

Tak til personalet for et aktivt forår i vores skole og børnehave

Der var brunsvigere til alle efter morgensamlingen Der var brunsvigere til alle efter morgensamlingen
Børn og forældre sagde tak til personalet for et forrygende forår på Skallebølle skole og børnehave. Alle børn fra skole og børnehave og alt personale var mødt op her til morgen. Vi fik besøg af skolechef og borgmesteren - ligesom TV2-Fyn og journalister var tilstede. Det var en særdeles varmende event arrangeret af Fællesbestyrelsen. Mange tak for det:)
    Jan Christiansen den 03-07-2015
    1. Skoledag 10. august kl. 16.30 - se program
    Jan Christiansen den 26-06-2015
    Uge 26 kort NYT fra skoleleder

Besøg Mark var på besøg i går torsdag for lige at ønske 0. klasse en god sommerferie. Lotte Bay, den nye klasselærer i kommende 1. klasse var også på besøg i 0. kl i torsdag. Hun kom lidt senere og var i klassen en god times tid.

Sidste skoledag Vi fik holdt en sidste skoledag for alle elever og især for 6. klasse. Vi mødtes ved flagstangen og sang ”I Østen stiger solen op”.  2. og 3. klasse underholdt i aulaen med et nummer de havde øvet i musik, der blev holdt tale for 6. klasse, sunget fødselsdagssang og uddelt legat om morgenen. 6. klasse kastede karameller i klasserne og omkring kl. 10.00 var der quiz i aulaen. Derefter var der fodboldkamp. Vi rundede dagen af med ”feriesangen” samlet i aulaen.

Legat: Mads Christian Christensens legat er under afvikling på grund af svigtende renter. Efter dialog og rammer sat af indenrigsministeriet og Danske Forvaltning udbetaler vi hovedstolen af legatet over en 3 årig periode.
    Vi har valgt at udbetale til 10 drenge og 10 piger med 1000 kr. pr. gang. Det er tanken at elever der går på skolen vil få 1 udbetaling på 1000 kr. inden de går ud. Det betyder, at nogle elever nu kan opleve at få deres 2. udbetaling fra fonden i deres tid på Skallebølle Skole.

Jan Christiansen den 11-06-2015
    Nye køreplaner for lokalbusserne I forbindelse med det nye skoleår får lokalbusserne i Assens Kommune nye køreplaner pr. 10. august.
    Køreplanerne er gældende for skoleåret 2015/2016.
    De nye køreplaner finder du på FynBus.dk under Assens Kommune.
    Øverst på siden over kommunens samlede oversigt over køreplaner finder du et link til en samlet oversigt over de ændringer, der er på lokalbusserne.
    Når du trykker på din køreplan, vil du kunne se både den nuværende og den kommende køreplan.