• Kelstrupvej 84, 5492 Vissenbjerg
  • skalleboelle-skole@assens.dk

Alle børn cykler

Kampagnen slutter på skolen efter 2 cyklende uger med mange glade børn. Forhåbentlig cykler børnene videre.

Nyhed billede
Kampagne slutter på skolen efter 2 cyklende uger med mange glade børn.
Forhåbentlig cykler børnene videre.
    Mark Mikkelsen den 28-09-2016
    Børn på tværs
    På fredag d. 30/9 tager 0. til og med 3. klasse, samt børnehaven til børn på tværs i Vissenbjerg.
    Bussen henter klasserne og børnehaven kl. 9.15 og er tilbage på skolen ca. 12.30
    Børnene skal medbringe madpakker som de plejer samt en taske at have maden i, og selvfølgelig tøj efter vejret da aktiviteterne foregår udendørs.
    Mvh. Mark
    Mark Mikkelsen den 28-09-2016
    VIGTIG INFORMATION!

Adgang til skolen om morgenen

Fra uge 40 og frem, vil skolen være aflåst indtil 7.45, med det forbehold, at eleverne har mulighed for at opholde i skolens indgangspartier indtil 7.45
    Årsagen skall findes på baggrund af manglende mulighed for opsyn i tidsrummet, samt for at regngøringspersonalet kan have skolen klar til kl. 8.
    Elever der ankommer med bussen skal altså opholde sig i indgangspartierne indtil 7.45.
    Enkelte dage vil skolens EGU elever muligvis åbne gymnastiksalen.

Legater
    Skulle man være så heldig at have et barn der i sommers fik uddelt et legat fra Mads Christian Christensens fond, skal skolen senest d. 7/10 have modtaget registrerings-, og kontonummer til undertegnede.
    Sker dette ikke for de resterende der mangler, vil legatet til barnet blive annuleret og forfalde.

Mvh. Mark Mikkelsen
  • Per Helding Madsen den 27-09-2016

Statusorientering

I forlængelse af vores orienteringsmøde mandag aften vil jeg orientere om følgene:

* børnehaveklasseleder Mark Mikkelsen bliver ny stedfortræder på skolen efter Jan, hvilket betyder at Mark sammen med lærerne vil sikre sikker drift på skolen resten af skoleåret

* til at erstatte Jan Eriks timer og nogle af Marks vil lærer Ayoe Lennert tage over fra den 1. oktober og to måneder frem. Ayoe har tidligere været lærer både i Vissenbjerg og Skalbjerg.

* Assens byråd har fremlagt to modeller for Daginstitutions- og skolestruktur, som begge involverer Skallebølle skole og børnehave, og fællesbestyrelsen vil i den kommende periode arbejde hårdt for at påvirke beslutningen, for at sikre en skole også i fremtiden. Bestyrelsen fremsender meget hurtigt et referat fra aftenens møde.

*I begge byrådets modeller bliver Landsbyordningen opløst og børnehaven bliver organiseret i fællesledelse med områdets andre børnehaver, og med daglig selvstændig ledelses. Dvs. at SFO skal tilbage på skolen.

* uanset hvilken model byrådet beslutter - om vi skal være indskolingsskole eller lukkes, kan jeg fortælle at der er plads til ALLE elever på Vissenbjerg Skole den 1. august, hvis man ønsker at flytte med.

* vi blev i går enige om, at det bedste vi kan gøre i den situation vi er i, er at give vores børn og medarbejdere ro til at gennemføre det planlagte skoleår, og så må vi arbejde på de ydre linjer for at skabe en fremtid for skolen.

* Hvis nogen tænker at flytte sine børn til Vissenbjerg Skole nu, så vil de få et ekstra klasseskift, da vi vil danne nye klasser ved eventuel sammenlægning.

Tak for opbakningen i går. vi arbejder vider på skolen og i fællesbestyrelsen

Per Helding Madsen