• Kelstrupvej 84, 5492 Vissenbjerg

Skoleudflugt til Egeskov Slot

sammen med storegruppen.

Nyhed billede
Hele skolen samt storegruppen fra børnehaven gæstede Egeskov Slot torsdag. Alle børn var klassevis delt op i mindre hold, der havde for opgave at svare på forskellige spørgsmål omkring Egeskov Slot - f.eks "Inde i Livets Have står et solur. Hvem har designet det?"
Dagen forløb godt med besøg i de forskellige museer og haver, spisning i det fri, gemmeleg i labyrinten og madpakkespisning i det fri.
    Jan Erik Jørgensen den 24-05-2016
    Egeskov Slot
    På torsdag den 26. maj tager hele skolen + storegruppen fra børnehaven på vores årlige udflugt.

Vi mødes til morgensamling som sædvanlig, hvorefter eleverne går til klasserne med deres klasselærer.

Kl. 9.00 er der afgang med busser til Egeskov, og forventet hjemkomst er ca. kl. 13.50.

Under vores ophold er skolen vært for en is til alle elever, hvor vi bruger nogle overskydende midler fra sponsorerne til sæbekasseræset

Husk at medbringe mad og drikke til frokosten.

Det er tilladt at tage lidt lommepenge med, og vi mener, at hver elev max. bør medbringe 30 kroner.

M.v.h.
    Jan E.
    Jan Christiansen den 18-03-2016
    Uge 11 kort NYT fra skoleleder

Skolefest: Tak til alle for en dejlig skolefest og skolekomedie i går aftes! Det er fantastisk, at skolen har kunnet bære denne tradition frem gennem 45 år – og det stadigvæk er vedkommende og til glæde for skolens børn. 6. klasse lavede en fin forestilling, og de øvrige elever havde pyntet skolen op efter komediens tema. Tak til alle jer forældre der mødte frem – og var med til at skabe stemningen for børnene.

Husk at sætte X ved den 30. marts: Kl. 19.00 – 20.30 på Skallebølle skole. Forældremøde i landsbyordningen.

Svend Erik: Vi siger mange tak for hjælpen til socialpædagog Svend-Erik, der har været udsendt til os i en månedstid. Svend Erik har givet en hånd med i de fleste klasser og har været i kontakt med mange børn.

Jan Christiansen den 04-03-2016
    Uge 9 kort NYT fra skoleleder

Skolefest: Husk vores skolefest torsdag den 17. marts kl. 19.00. 6. klasse glæder sig til at fremføre deres komedie: ”Fe skal der til”. Onsdag formiddag kommer 6. klasserne fra Vissenbjerg og ser generalprøven. Torsdag formiddag er der optræden for skolens børn. Under forestillingen torsdag aften er der aktiviteter for børnene. Når vi deler op på den måde, er det for at alle skal kunne høre skuespillerne under forestillingen.

Forældrekaffe i SFO: Vi holder forældrekaffe og ”Drop-in” tirsdag den 8. marts 14.00 - 16.00. Det forlyder, at der skulle være hjemmebagt kageJ

Musical på Vissenbjerg Skole: 2. – 6. klasse tager til Vissenbjerg Skole torsdag den 10. marts for at se en musical med en tidsmakine. Det er planen, at 2. + 3. klasse kører med Fynbus – og 4. og 6. klasse cykler!

Afdelingsleder: Ditte Pedersen er ansat som afdelingsleder ved Skallebølle Skole og Børnehave.

Praktikant: Oliver tager en praktikuge mere i BH og i SFO.

Arrangement på Vissenbjerg Skole: Tirsdag den 8. marts 19.00 - 21.00 kommer Henrik halby om aftenen på Vissenbjerg Skole med Temaet "Alkohol". Arrangementet er uden datteren.